PROFESSIONAL

PROFESSIONAL

Professional lab
Professional lab

Werk is belangrijk voor mensen. Het kan psychische problemen verminderen, maar werk kan ook een oorzaak zijn bij het ontstaan en voortduren van psychische stoornissen. Het is daarom belangrijk om de invloed van werk te bespreken tijdens de behandeling en het thema werk op te nemen in het behandelplan.

Hoe blijft jouw cliënt met een psychische kwetsbaarheid aan het werk of vind deze nieuw werk?

Professional Lab geeft je handvatten om jouw cliënt beter te ondersteunen in het (her)vinden en behouden van werk. Daarnaast helpt de tool je bij het voorbereiden op het voeren van casuïstiekoverleg, tenslotte zijn er verwijzingen die je verder helpen.

Tekstje waarin staat wat de client doet en dat het handig is voor de professional om te weten. En mochten ze meer informatie daarover willen hebben kunnen ze op de onderstaande button klikken en dan ga je naar de Client Lab pagina

Gespreksleidraad Casuïstiek

Het is voor de cliënt belangrijk om voorafgaand aan het gesprek met een betrokken professional goed voorbereid te zijn.
De gespreksleidraad helpt de cliënt te bepalen welke onderwerpen van belang zijn.
De professional kan de gespreksleidraad ook tijdens het gesprek inzetten om samen met de cliënt te bepalen welke onderwerpen van belang zijn om tijdens het gesprek aan bod te laten komen.
De onderwerpen en vragen uit de gespreksleidraad komen ook terug in het ‘Cliënt Lab’ en ‘Professional Lab’, waarbij je de antwoorden kunt invullen en printen.